top of page
Fagligt oplæg om: Perfektionisme hos børn og unge
Fagligt oplæg om: Perfektionisme hos børn og unge

tors. 19. mar.

|

København

Fagligt oplæg om: Perfektionisme hos børn og unge

Kære medlemmer og andre interesserede BØPS har den fornøjelse at invitere til: Fagligt oplæg om: Perfektionisme hos børn og unge! Som optakt til BØPS’ generalforsamling, vil Psykolog Jens Henrik Thomsen fortælle om perfektionistiske børn og unge – og hvordan de kan få hjælp igennem kognitiv terapi.

Der sælges ikke billetter
Se andre events

Tid og sted

19. mar. 2015, 15.30 – 18.00

København, Frode Jakobsens Pl. 4, 2720 København, Danmark

Om eventet

Fagligt oplæg om: Perfektionisme hos børn og unge

Kære medlemmer og andre interesserede BØPS har den fornøjelse at invitere til:

Fagligt oplæg om: Perfektionisme hos børn og unge!

Som optakt til BØPS’ generalforsamling, vil Psykolog Jens Henrik Thomsen fortælle om perfektionistiske børn og unge – og hvordan de kan få hjælp igennem kognitiv terapi.

Tid: Torsdag den 19. marts kl. 15:30-18:00 Sted: Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 1., 2720 Vanløse. Se nærmere her: http://kulturogfritid.kk.dk/kulturstationen-vanløse

Jens Henrik Thomsen er ansat i Børne- og Ungdomspsykiatrien i Region Sjælland og har sin egen ”Specialpraksis for børn og unge med angst, OCD og fobier”. Link: http://jenshenrikthomsen.dk/

Han har på forlaget Frydelund udgivet en bog om Perfektionisme hos børn og unge. Bo- gen er skrevet direkte til børnene og de unge selv, men er også god og nødvendig læsning for børnenes forældre og andre, der har kontakt med børn og unge med disse van- skeligheder. Han har i øvrigt endnu en bog på vej om børn og unge med OCD.

Jens Henrik Thomsen er en kreativ og under- holdende formidler. Han vil fortælle om hvilke vanskeligheder der kendetegner børn og unge med perfektionisme og hvorfor børn og unge bliver fanget af perfektionismens kløer. Han vil desuden introducere hvordan man kan hjælp disse børn og unge igennem kognitiv terapi.

Det faglige arrangement er gratis for såvel medlemmer som andre interesserede.

Del dette event

bottom of page