top of page

fre. 10. feb.

|

Østerbrohuset

Hel Dag med PDA i Forhold til Angst (OBS: Ny dato!)

Det er lykkedes os at få Christian Ferrer til at love os en hel dag med PDA i forhold til angst. Christian Ferrer har tidligere holdt kursus for BØPS for fulde huse.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder

Tid og sted

10. feb. 2023, 09.00 – 16.00

Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København, Danmark

Gæster

Om eventet

Mange taler om PDA, der ikke er en diagnose i ICD 10, men en tilstand som vi ofte møder hos børn og unge med ASF.  Christian Ferrer er selv diagnosticeret med Asperger og har således kendt til ASF så længe han kan huske tilbage.

Christian er en fantastisk formidler og ser autismespekteret med sine faglige briller udefra og med sin personlighed indefra – og vil denne dag dele ud af sin store viden og erfaring i forhold til PDA og Angst

Christian Stewart-Ferrer, cand.pæd.psych., cand.mag. og Dip.Ed.: Autoriseret psykolog Specialist og supervisor i Psykoterapi og i Klinisk Børne- og Ungdomspsykologi Gæsteforsker ved Syddansk Universitet Efteruddannet inden for dels kognitiv og metakognitiv terapi, dels systemisk-narrativ familieterapi. Derudover godkendt EMDR-terapeut og ART-terapeut – to evidensbaserede tilgange til behandling af traumer/(kompleks) PTSD. christian@tidenspsykologer.dk

Prisen for denne spændende dag inkl. kaffe/the, frokost og lidt sødt til eftermiddagen er kr 1500 for gæster og kr. 1200 for medlemmer af BØPS.

Tid og sted: Fredag d 10.02.2023 kl 09-16

Lokation: Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 Kbh. Ø.

Tilmeldingsfrist: Senest 05.02.2023

Billetter

 • BØPS Medlems billet

  Kun for medlemmer af BØPS. inkl. kaffe/the, frokost og lidt sødt til eftermiddagen

  1.200,00 kr.
  Salg slut
 • Gæste billet

  Billet for gæster der ikke er medlem af BØPS inkl. kaffe/the, frokost og lidt sødt til eftermiddagen

  1.500,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page