top of page
AFLYST - PDA i Forhold til Angst og skolevægring med Christian Stewart-Ferrer
AFLYST - PDA i Forhold til Angst og skolevægring med Christian Stewart-Ferrer

fre. 08. sep.

|

Sted er endnu ikke afgjort

AFLYST - PDA i Forhold til Angst og skolevægring med Christian Stewart-Ferrer

Det er lykkedes os at få Christian Ferrer til at love os en hel dag med PDA i forhold til angst. Christian Ferrer har tidligere holdt kursus for BØPS for fulde huse.

Billetter sælges ikke
Se andre events

Tid og sted

08. sep. 2023, 09.00

Sted er endnu ikke afgjort

Gæster

Om eventet

Mange taler om PDA, der ikke er en diagnose i ICD 10, men en tilstand som vi ofte møder hos børn og unge med ASF.  Christian Ferrer er selv diagnosticeret med Asperger og har således kendt til ASF så længe han kan huske tilbage.

Christian er en fantastisk formidler og ser autismespekteret med sine faglige briller udefra og med sin personlighed indefra – og vil denne dag dele ud af sin store viden og erfaring i forhold til PDA og Angst. "Man kan ikke tale om PDA uden at også at tale om skolevægring" siger Christian - så dagen komer også til at have fokus på skolevægring. 

Christian Stewart-Ferrer, cand.pæd.psych., cand.mag. og Dip.Ed.: Autoriseret psykolog Specialist og supervisor i Psykoterapi og i Klinisk Børne- og Ungdomspsykologi Gæsteforsker ved Syddansk Universitet Efteruddannet inden for dels kognitiv og metakognitiv terapi, dels systemisk-narrativ familieterapi. Derudover godkendt EMDR-terapeut og ART-terapeut – to evidensbaserede tilgange til behandling af traumer/(kompleks) PTSD. christian@tidenspsykologer.dk

Prisen for denne spændende dag inkl. kaffe/the, frokost og lidt sødt til eftermiddagen er kr 1500 for gæster og kr. 1200 for medlemmer af BØPS.

Tilmeldingen betragtes som bindende 6 uger før kursusstart.

Del dette event

bottom of page