top of page

KOMMENDE KURSER

Vi er glade for at kunne annoncere vores kommende kurser, foredrag og events. Vi har sammensat et spændende program med noget for enhver smag. Vores erfarne undervisere vil dele deres viden og erfaringer med deltagerne, så de kan tage deres faglige kompetencer til næste niveau.

Vores events vil være en god mulighed for at netværke og møde andre professionelle inden for branchen. 

Hold øje med vores hjemmeside og sociale medier for mere information om datoer, tidspunkter og tilmelding til vores kommende kurser, foredrag og events. Vi glæder os til at se dig der!

 • 23. maj 09.00 – 24. maj 16.00
  NOR: nordic health house, Hejrevej 30, 3.sal, 2400 København, Danmark
  At danse (også) med nervesystemet. Kontakt og opmærksomhed i de tidlige kropslige tilknytningslag og tilstande. Både for os selv som fagpersoner og for dem, vi gerne vi støtte. Med Ulla Runge Weeke
 • 08. sep. 09.00 – 16.00
  Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København, Danmark
  Det er lykkedes os at få Christian Ferrer til at love os en hel dag med PDA i forhold til angst. Christian Ferrer har tidligere holdt kursus for BØPS for fulde huse.
 • 06. okt. 09.00 – 16.00
  København, Århusgade 103, 2100 København, Danmark
  Kursusdag m Maria Dresler og Camilla Obel: Vi sætter fokus på hvordan man kan forstå en reaktiv vrede, og hvordan man i praksis kan arbejde med dens funktion og effekt. Underviserne vil tage os gennem oplæg, gruppearbejde og øvelser.
bottom of page