top of page
Hypnose af børn, -Et nyt redskab til din værktøjskasse
Hypnose af børn, -Et nyt redskab til din værktøjskasse

ons. 01. jun.

|

København

Hypnose af børn, -Et nyt redskab til din værktøjskasse

Ved Jannie Kildested, specialist i Psykoterapi. ”Jannie er en formidabel formidler af sit stof og man lærer rigtig meget på dette kursus- jeg tog det gennem DP i 2016 eller 2017 og gik direkte hjem og brugte det i klinikken”. Cand. Psych. Aino Holme

Der sælges ikke billetter
Se andre events

Tid og sted

01. jun. 2022, 09.00 – 16.00

København, København, Danmark

Om eventet

Hypnose af børn, -Et nyt redskab til din værktøjskasse

Ved Jannie Kildested, specialist i Psykoterapi.

”Jannie er en formidabel formidler af sit stof og man lærer rigtig meget på dette kursus- jeg tog det gennem DP i 2016 eller 2017 og gik direkte hjem og brugte det i klinikken”. Cand. Psych. Aino Holme

Jannie er forfatter til “Hviskefolket og de dejlige underjordiske haver” – en børnebog med hypnotiske teknikker, der er udkommet i 2018.

Du får bogen som deltager på kurset, derudover udleveres en mappe med materiale fra kurset (bl.a. scripts og cases, som er lige til at bruge i dit arbejde).

Målgruppe:

Psykologer/børnepsykiatere og andre der arbejder med børn, og gerne vil i gang med at bruge hypnose som redskab. Du kan således godt tage kurset uden forudgående kendskab til hypnose og kan gå i gang med at arbejde med det efter kurset.

Form:

Formen er teoretisk undervisning, case-beskrivelser, video, gruppehypnose og gruppereflektion i forhold til egne sager.

Indhold:

  • Hvad er hypnose? (Kort)
  • Hvordan er det anderledes at hypnotisere børn?
  • Hvordan forklarer man, hvad hypnose er til børn og forældre?
  • Behandlingsmuligheder med hypnose indenfor angst (separationsangst, skolefobi, OCD, selektiv mutisme, specifikke fobier, generaliseret angst, socialfobi og eksamensangst), traumer, depression, performance, lavt selvværd, tics og trikotillomani og smertebehandling.

Om underviseren:

Jannie Kildested er aut. Cand. Psych. og specialist i psykoterapi.

Hun har flere efteruddannelser; “Tab, sorg og krise”, Imagoterapeut, Kropsterapeutisk efteruddannelse ved Katborg, mindfulness, efteruddannelse i CFT og selvfølgelig utallige kurser med hypnose.

Hun har igennem de sidste 14 år arbejdet dagligt med hypnose i privat praksis både med børn og voksne. Hun bruger desuden hypnose både individuelt, i parterapi og i grupper.

Hun har startet “Kraftspring”, som er behandling til børn med angst med en blanding af kognitiv adfærdsterapi og hypnoterapi. Hun har ligeledes startet "Center for hypnoterapi" i Skanderborg. Se evt. mere på www.hypnoterapikursus.dk

Tid: Onsdag d 01.  og torsdag d 02. juni 2022 fra kl. 09-16

Sted: Forsamlingshuset Onkel Dannys, Danny Plads 5, 1700 KBH V

Pris: 2800,00 for medlemmer af BØPS og kr. 3200,00 for ”gæster”

Forplejning: Der vil være kaffe og vand dagene igennem, sandwich til frokost og lidt sødt om eftermiddagen.

Tilmelding: 6 uger inden kursets afholdelse, betragtes tilmeldingen som bindende. Du kan tilmelde dig frem til den 20.5.2022 her på siden.

Kontaktperson: Aino Holme  aino@legeterapi.dk, tlf: 30268460 Betaling: BØPS anbefaler betaling via MobilePay til nummeret 68073. Husk at skrive dit navn og adresse som besked i betalingen, så vi kan kæde den sammen med din tilmelding.

Del dette event

bottom of page