top of page
Selvskade blandt unge – eksisterende forskning og solide erfaringer fra praksis
Selvskade blandt unge – eksisterende forskning og solide erfaringer fra praksis

ons. 22. mar.

|

Forsamlingshuset

Selvskade blandt unge – eksisterende forskning og solide erfaringer fra praksis

Der er myter og fordomme om selvskade, men hvad vi ved egentlig om selvskade blandt unge, når vi tager udgangspunkt i den eksisterende forskning og solide erfaringer fra praksis? Hvordan kan vi bedst møde unge – og deres familier – når vi opdager selvskade og gerne vil hjælpe dem?

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder

Tid og sted

22. mar. 2023, 16.30 – 19.00

Forsamlingshuset, Onkel Dannys Pl. 5, 1700 København, Danmark

Gæster

Om eventet

v. Psykolog og Specialist Ida Lichtenstein Jørgensen Der er myter og fordomme om selvskade, men hvad vi ved egentlig om selvskade blandt unge, når vi tager udgangspunkt i den eksisterende forskning og solide erfaringer fra praksis? Hvordan kan vi bedst møde unge – og deres familier – når vi opdager selvskade og gerne vil hjælpe dem? Det vil du høre mere om i oplægget.

Der ses udbredt berøringsangst og usikkerhed hos pårørende og professionelle i forhold til unge med selvskade. Samtidig er der også ofte svære følelser og stærke holdninger til selvskaden, som bevirker, at mange unge mødes uhensigtsmæssigt af deres omgivelser, når selvskaden opdages eller de rækker ud efter hjælp. Den synlige fysiske skade kommer ofte til at overskygge en åben og undersøgende tilgang til, hvad der ligger bag selvskaden af psykisk smerte, som de unge bærer rundt på. I oplægget vil du blive introduceret til enkelte spørgsmål, som du kan stille til en ung med selvskade og som understøtter en tilgang præget af validering og respektfuld nysgerrighed.

Om Underviseren:

Ida Lichtenstein Jørgensen er autoriseret psykolog, specialist og supervisor i psykoterapi med børn og unge. Hun har været med til at starte Team for Selvskade på Bispebjerg hospital hvor hun stadig er ansat. Hun er publiceret i ugeskrift for Læger omkring screening for selvskade https://ugeskriftet.dk/files/scientific_article_files/2022-04/v10210780_web.pdf

Tid: onsdag d. 22. marts 2023 kl. 16.30 til 19.00, og herefter afholdes Generalforsamling for BØPS.

Sted: Forsamlingshuset Onkel Dannys Plads 5, 1700 København V

Pris: 150 kr. for medlemmer af BØPS og 450 kr. for gæster.

Forplejning: Under oplægget serveres kaffe/the. Efter oplægget serveres vegetariske sandwich for de der bliver og deltager i Generalforsamlingen.

Tilmelding: via www.boeps.dk, 6 uger før kursets afholdelse betragtes tilmeldingen for bindende.

Kontaktperson: ang. spørgsmål vedr. tilmelding kan du kontakte Jeanette Gielov via mail: jeanette@gielov.dk eller på telefon/SMS 61600935

Billetter

 • Billet

  For medlemmer i BØPS 150 kr (husk at logge ind inden køb)

  450,00 kr.
  Salg slut
 • BØPS medlems billet

  Kraver medlemsskab af BØPS

  150,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page