top of page
Fyraftensmøde om EMDR
Fyraftensmøde om EMDR

ons. 06. apr.

|

København

Fyraftensmøde om EMDR

Der sælges ikke billetter
Se andre events

Tid og sted

06. apr. 2022, 17.00 – 17.05

København, Århusgade 103, 2100 København, Danmark

Om eventet

Fyraftensmøde om EMDR

Er du nysgerrig på traumeterapi? Så kom og hør hvordan, man kan arbejde med EMDR-metoden. Metoden er udviklet af Francine Shapiro og er anbefalet af WHO som en veldokumenteret og effektiv terapi for traumer.

Underviser: Aftenens oplægsholder, Sophie H. Iuel-Brockdorff,er autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi med børn, unge og voksne samt akkrediteret EMDR-behandler, supervisor og underviser. I sin klinik behandler hun børn og voksne med traumerelaterede problematikker.

EMDR er en integrativ psykoterapeutisk tilgang, som skaber forandring i forhold til et oplevet traume på såvel et kropsligt og følelsesmæssigt niveau, som på et tanke- og adfærdsmæssigt niveau

EMDR-metoden integrerer klientens overvældende oplevelser – ved at stimulere og aktivere højre og venstre hjernehalvdel skiftevis. Når klienten bringes i kontakt med de oplevelser, der forstyrrer, samtidigt med at kroppen påvirkes rytmisk med ”Øjenbevægelser” eller ”Tapping”, lettes det ubehag og stress, der er forbundet med de ubehagelige erindringer.

Det er således en nænsom metode, der er særdeles velegnet til behandling af børn og unge.

Vi følger de gældende Coronaregler for mødet.

Pris:100 kr

Tid: Onsdag den 6. april 2022 – kl.17-19

Sted: Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 Kbh. Ø.

Forplejning: Der serveres kaffe og the til mødet.

Cafeen i Østerbrohuset er åben.

Tilmelding: Via hjemmesiden – Efter 23/3-2022 betragtes tilmelding som bindende.

Du kan tilmelde dig op til 14 dage inden eventet.

For senere tilmelding eller spørgsmål Kontakt:

Kursusleder Berit Hartvig Jespersen på telefon 22 25 01 65. Betaling: BØPS anbefaler betaling via MobilePay til nummeret 68073. Husk at skrive dit navn og adresse som besked i betalingen, så vi kan kæde den sammen med din tilmelding.

Del dette event

bottom of page