top of page
Mentaliserings-Inspireret Arbejde med Familier (OBS: NY DATO)
Mentaliserings-Inspireret Arbejde med Familier (OBS: NY DATO)

tors. 07. okt.

|

København

Mentaliserings-Inspireret Arbejde med Familier (OBS: NY DATO)

Prof. Dr. Eia Asen, Anna Freud Instituttet, London

Der sælges ikke billetter
Se andre events

Tid og sted

07. okt. 2021, 09.00 – 08. okt. 2021, 16.00

København, Århusgade 103, 2100 København, Danmark

Om eventet

Mentaliserings-Inspireret Arbejde med Familier (OBS: NY DATO)

Prof. Dr. Eia Asen, Anna Freud Instituttet, London

(OBS, IGEN NY DATO: 7. og 8. oktober 2021)

Efter en kort introduktion til hovedideerne bag Mentaliseringsbaseret terapi, vil hovedfokus for dagene være på dets anvendelse i familiearbejde.

Følgende emner vil blive behandlet: genkendelse og øgning af effektiv mentalisering;  hvordan ineffektiv mentalisering dæmpes; interventioner som sigter mod at forbedre effektiv mentalisering i familiekonteksten; få øje for og evne til at adressere pseudo-mentalisering; planlægge mentaliserings orienterede par-og familieterapi interventioner; fokusering på forældre affekt-regulering og dets effekt på barnets sind; arbejde med ”borderline”; øge epistemisk tillid i familien og det udvidede system; sikre børns sikkerhed i en terapeutisk kontekst; arbejde med høj-konflikt forældre med børn fanget i midten; håndtere familievold.

Disse og tilgrænsende emner vil blive udforsket og forklaret via mange forskellige video optagne cases, som eksempler på Eias aktuelle og tidligere arbejde med ”multi-problem familier”- familier domineret af vold, misbrug og omsorgssvigt, psykiatriske problemstillinger, social isolation eller marginalisering og uddannelsesmæssige problemer.

Deltagere på kursusdagene inviteres også til at præsentere egne sager for at udforske, hvordan tilgangen kan anvendes i jeres respektive arbejds-sammenhænge.

Underviser: Prof. Dr. Eia Asen er konsulent i børne-og ungdomspsykiatri samt voksenpsykiatri og desuden systemisk terapeut. Han arbejder på Anna Freud Nationale Center for børn i London og er derudover ekstern professor på University College, London. Eia Asen er tidligere klinisk leder af Malborough Centeret, en systemisk orienteret børne-og ungdoms klinik centralt i London og var der ophavsmand til Flerfamilieterapi. Eia Asen er en populær og velkendt underviser i hele verden og er forfatter af 12 bøger, såvel som videnskabelige artikler.

(Følgende artikel kan anbefales: Mentalization-Based Family Therapy af Eia Asen & Peter Fonagy)

Tid: 7. og 8. oktober 2021, begge dage 9-16

Sted: Medborgerhuset Østerbro, Århusgade 103, 2100 København

Forplejning: Medbring eller selvkøb

Pris: 2900,- medlemmer (forudsætter betalt kontingent -uden tidligere restancer)

3300,- Ikke-medlemmer

Tilmelding: Via link på hjemmesiden inden d. 01.010.21.  Herefter kan bestyrelsesmedlem May Scharling kontaktes på may@scharling.dk

Bemærk tilmelding betragtes som bindende 6 uger forud for kursusafholdelse.

Del dette event

bottom of page