top of page
  • ras917

Ny hjemmeside

Vi er stolte af at kunne annoncere lanceringen af vores nye hjemmeside for Børns og Unge Psykiatrisk Selskab (BØPS). Dette er et vigtigt skridt i vores mission om at gøre det nemmere for vores medlemmer at få adgang til de informationer, de har brug for, samt for vores bestyrelse at administrere vores aktiviteter.


Den nye hjemmeside er designet med brugervenlighed i fokus. Det betyder, at medlemmerne nu kan finde informationerne hurtigt og nemt. Dette gælder både for det daglige arbejde, men også for at få adgang til relevante dokumenter, som vores bestyrelse har til rådighed.


En af de store fordele ved den nye hjemmeside er, at medlemmerne nu kan opdatere deres personlige oplysninger online. Det betyder, at de ikke længere behøver at vente på, at bestyrelsen kan opdatere deres oplysninger manuelt. Dette gør det nemmere for medlemmerne at holde deres oplysninger ajour, og samtidig gør det arbejdet nemmere for bestyrelsen.


Vi håber, at den nye hjemmeside vil være en stor fordel for vores medlemmer og for vores bestyrelse. Hvis du har spørgsmål eller feedback, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen på hjemmesiden.


Mvh

Forperson, Gitte Sommer

31 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lægens bord - Podcast om mistrivsel

Kære Medlemmer, jeg blev som forperson for BØPS interviewet til lægens bord om børn og unges mistrivsel. I kan høre podcasten her https://www.dr.dk/lyd/p1/laegens-bord-podcast/laegens-bord-lyt-til-din

Kurset i PDA og autisme er udsat

Kære Medlemmer, da underviseren er blevet syg - har vi måtte udsætte vores kursus om Patologisk Demand Avoidance med Christian Ferrer Den nye kursusdato er lagt op på hjemmesiden, og nåede du ikke at

Comments


bottom of page